Shopievo 2.0 – The Art of Drop Shipping ECommerce

Nak Belajar Step by Step Buat Jualan 5 hingga 7 Angka Setahun Seperti Beribu Student Kami Dengan Bisnes Dropship Malaysia E-Commerce?

Strategi yang ditunjukkan kali ni adalah paling latest sesuai untuk usahawan online seperti anda menjual produk fizikal di pasaran lokal & juga antarabangsa!

Player Dropship Malaysia & Owner Produk Wajib Baca Sampai Abis!

Apa itu Shopievo 2.0 – The Art of Drop Shipping Ecommerce?

  • Panduan lengkap tutorial video dari A hingga Z berkenaan dengan “The Art of Dropshiping eCommerce”, iaitu dalam bahasa mudahnya, “Seni Bisnes Dropship eCommerce”.
  • Membantu usahawan dropship atau pemilik produk fizikal di Malaysia melakukan bisnes online produk fizikal dengan menggunakan store e-Commerce di dalam pasaran tempatan! ( Untuk international pun boleh )
  • Lebih 100 Video tutorial yang ditunjukkan adalah dalam bentuk ‘real live case study’ dari mula hingga kepada buat jualan. ( 1 Video dalam purata 30 minit hingga 2 jam )
  • Pelajar akan dapat lihat sendiri dengan mata kasar pada setiap langkah yang dilakukan team Shopievo secara langsung dalam video tutorial, melalui store ecommerce eksperimen, setiap hari dalam tempoh lebih 2 bulan!
  • Menyediakan Support Group Kelas A++

Dropship Malaysia - Shopievo Seni Bisnes Online Dropship Ecommerce Malaysia

Siapa Patut Dapatkan Segera Panduan Ecommerce Dropshipping Shopievo 2.0

  • AGEN DROPSHIP – Buat bisnes dropship melalui kedai online e-commerce anda sendiri tanpa melayan kerenah PM atau Whatsapp dari prospek anda.
  • PEMILIK PRODUK – ‘Pecat Bos Anda’.. Jual produk fizikal dari rumah sahaja tanpa hadap jalan jem yang jadikan anda tidak produktif.
  • TAPAU 2 MARKET – Kali ni anda boleh buat jualan di dalam pasaran Malaysia dan juga antarabangsa sekaligus dengan panduan step by step yang telah bantu ramai usahawan online!
  • Anda yang masih tercari-cari bisnes online apa yang nak anda buat untuk tingkatkan ekonomi keluarga.
  • Anda yang sememangnya nak belajar ilmu bisnes dropship e-commerce secara praktikal terutamanya market dalam negara.
  • Anda yang dah muak dengan ajaran sifu-sifu segera yang macam cendawan tumbuh dalam negara kita ketika ini.
  • Anda yang dah buat bisnes produk fizikal melalui e-commerce tapi gagal.
  • Anda yang muak dengan komen “PM” dari prospek.
  • Anda yang dah jemu dan penat nak layan Whatsapp/PM pelanggan sampai kebas jari-jari tangan anda.
  • Anda yang nak tingkatkan bisnes produk fizikal ke level yang lebih sistematik dan PRO sama level dengan jenama besar yang lain.
  • Ahli SHOPIEVO 1.0 untuk tambah ilmu baru berkenaan dengan dropship e-commerce dalam negara.
  • Anda yang tak pernah TAK PERNAH KENAL ERTI PUTUS ASA dan sanggup belajar secara berterusan!

Bukan tu je malah jika anda ini FOUNDER PRODUK pun patut miliki panduan bisnes e-commerce ShopiEvo 2.0. Sama ada anda sendiri praktik kan untuk jualan produk anda atau atau rekemenkan Shopievo 2.0 kepada stokis dan agen-agen anda.

Baca Selanjutnya Di Official Website Shopievo disini Shopievo.com

Lihat Bonus Shopievo 2.0 disini – Bonus Shopievo

Leave a Comment